Kezelési protokollok

Speciális koktél terápia Alap koktél terápia EZ CO2 terápia (arc)
Snow O2: megfelelő mennyiséget vigyen fel a bőrre és oszlassa szét. Ha elegendő hab képződött, nedves kézzel dörzsölje. Szivaccsal vagy meleg nedves törölközővel távolítsa el. Snow O2: megfelelő mennyiséget vigyen fel a bőrre és oszlassa szét. Ha elegendő hab képződött, nedves kézzel dörzsölje. Szivaccsal vagy meleg nedves törölközővel távolítsa el. Snow O2: megfelelő mennyiséget vigyen fel a bőrre és oszlassa szét. Ha elegendő hab képződött, nedves kézzel dörzsölje. Szivaccsal vagy meleg nedves törölközővel távolítsa el.
Snow Booster: Pamutkorongot itasson át, és törölje át az egész felületet. VAGY fújja a bőrre közvetlenül a pH beállításhoz. Snow Booster: Pamutkorongot itasson át, és törölje át az egész felületet. VAGY fújja a bőrre közvetlenül a pH beállításhoz. Snow Booster: Pamutkorongot itasson át, és törölje át az egész felületet. VAGY fújja a bőrre közvetlenül a pH beállításhoz.
EZ CO2 maszk: Vigye fel a CO2 gélt egyenletesen a célzott területre, az összehajtott rész érjen a bőrhöz. Hagyja hatni normál bőrön 5 percig, problémás bőrön 10 percig. Szivaccsal és nedves ruhával törölje le. 70% alkohol: latex kesztyűben nedvesítsen meg pamutkorongot 70%-os alkohollal. Törölje át a felületet. Használhat helyette Snow Booster-t. EZ CO2 maszk: Vigye fel a CO2 gélt egyenletesen a célzott területre, az összehajtott rész érjen a bőrhöz. Hagyja hatni normál bőrön 5 percig, problémás bőrön 10 percig. Szivaccsal és nedves ruhával törölje le.
Snow Booster: Pamutkorongot itasson át, és törölje át az egész felületet. VAGY fújja a bőrre közvetlenül a pH beállításhoz. oldat + genosys roller: Válassza ki a bőrtípusnak megfelelő oldatot és rollerezze be. Adhat hozzá koktélt is (CVS vagy CTS) 70% alkohol: latex kesztyűben nedvesítsen meg pamutkorongot 70%-os alkohollal. Törölje át a felületet. Használhat helyette Snow Booster-t.
70% alkohol: latex kesztyűben nedvesítsen meg pamutkorongot 70%-os alkohollal. Törölje át a felületet. Használhat helyette Snow Booster-t. HSC krém + hűtőventillátor: Vigye fel a HSC nyugtató krémet és 5 percig ventillátorral hűtse a bőrt. oldat + genosys roller: Válassza ki a bőrtípusnak megfelelő oldatot és rollerezze be. Adhat hozzá koktélt is (CVS vagy CTS)
SRS peeling: Vigye fel a kezelt területre és finoman rollerezze be. Ha CVS oldatot visz fel a peeling előtt, az égő érzet a corneumban megakadályozható. Masszírozza 5 percig. Peptid gélmaszk+kriogén hűtőmaszk: tegye fel az arcra a peptid gélmaszkot. Tegyen rá egy gézlapot. Ezután tegye fel a hűsítő maszkot. HSC krém + hűtőventillátor: Vigye fel a HSC nyugtató krémet és 5 percig ventillátorral hűtse a bőrt.
oldat + genosys roller: Válassza ki a bőrtípusnak megfelelő oldatot és rollerezze be. Adhat hozzá koktélt is (CVS vagy CTS) MFC krém vagy PPC krém + BBC krém: Távolítsa el a hűtőmaszk maradványait és a maradék hatóanyagot vigye be a bőrbe. MFC vagy BBC krémmel zárjon. Peptid gélmaszk+kriogén hűtőmaszk: tegye fel az arcra a peptid gélmaszkot. Tegyen rá egy gézlapot. Ezután tegye fel a hűsítő maszkot.
HSC krém + hűtőventillátor: Vigye fel a HSC nyugtató krémet és 5 percig ventillátorral hűtse a bőrt. MFC krém vagy PPC krém + BBC krém: Távolítsa el a hűtőmaszk maradványait és a maradék hatóanyagot vigye be a bőrbe. MFC vagy BBC krémmel zárjon.
Peptid gélmaszk+kriogén hűtőmaszk: tegye fel az arcra a peptid gélmaszkot. Tegyen rá egy gézlapot. Ezután tegye fel a hűsítő maszkot.
MFC krém vagy PPC krém + BBC krém: Távolítsa el a hűtőmaszk maradványait és a maradék hatóanyagot vigye be a bőrbe. MFC vagy BBC krémmel zárjon.

Otthoni speciális CO2 ápolási program reggel illetve este

Kezelési protokollok

Ránctalanító, anti-aging terápia Pigmentfolt kezelő terápia Akne, zsíros bőr terápia
Snow O2: megfelelő mennyiséget vigyen fel a bőrre és oszlassa szét. Ha elegendő hab képződött, nedves kézzel dörzsölje. Szivaccsal vagy meleg nedves törölközővel távolítsa el. Snow O2: megfelelő mennyiséget vigyen fel a bőrre és oszlassa szét. Ha elegendő hab képződött, nedves kézzel dörzsölje. Szivaccsal vagy meleg nedves törölközővel távolítsa el. Snow O2: megfelelő mennyiséget vigyen fel a bőrre és oszlassa szét. Ha elegendő hab képződött, nedves kézzel dörzsölje. Szivaccsal vagy meleg nedves törölközővel távolítsa el.
Snow Booster: Pamutkorongot itasson át, és törölje át az egész felületet. VAGY fújja a bőrre közvetlenül a pH beállításhoz. Snow Booster: Pamutkorongot itasson át, és törölje át az egész felületet. VAGY fújja a bőrre közvetlenül a pH beállításhoz. Snow Booster: Pamutkorongot itasson át, és törölje át az egész felületet. VAGY fújja a bőrre közvetlenül a pH beállításhoz.
70% alkohol: latex kesztyűben nedvesítsen meg pamutkorongot 70%-os alkohollal. Törölje át a felületet. Használhat helyette Snow Booster-t. 70% alkohol: latex kesztyűben nedvesítsen meg pamutkorongot 70%-os alkohollal. Törölje át a felületet. Használhat helyette Snow Booster-t. 70% alkohol: latex kesztyűben nedvesítsen meg pamutkorongot 70%-os alkohollal. Törölje át a felületet. Használhat helyette Snow Booster-t.
SRS peeling: Vigye fel a kezelt területre és finoman rollerezze be. Ha CVS oldatot visz fel a peeling előtt, az égő érzet a corneumban megakadályozható. Masszírozza 5 percig. SRS peeling: Vigye fel a kezelt területre és finoman rollerezze be. Ha CVS oldatot visz fel a peeling előtt, az égő érzet a corneumban megakadályozható. Masszírozza 5 percig. SRS peeling: Vigye fel a kezelt területre és finoman rollerezze be. Ha CVS oldatot visz fel a peeling előtt, az égő érzet a corneumban megakadályozható. Masszírozza 5 percig.
ránctalanító oldat + genosys roller: Válassza ki a ránctalanító AWS oldatot és rollerezze be. Adhat hozzá koktélt is (CVS vagy CTS) fehérítő oldat + genosys roller: Válassza ki a fehérítő oldatot és rollerezze be. Adhat hozzá koktélt is (CVS vagy CTS) problémás bőr oldat + genosys roller: Válassza ki a problémás bőr oldatot és rollerezze be. Adhat hozzá koktélt is (CVS vagy CTS)
HSC krém + hűtőventillátor: Vigye fel a HSC nyugtató krémet és 5 percig ventillátorral hűtse a bőrt. HSC krém + hűtőventillátor: Vigye fel a HSC nyugtató krémet és 5 percig ventillátorral hűtse a bőrt. HSC krém + hűtőventillátor: Vigye fel a HSC nyugtató krémet és 5 percig ventillátorral hűtse a bőrt.
Peptid gélmaszk+kriogén hűtőmaszk: tegye fel az arcra a peptid gélmaszkot. Tegyen rá egy gézlapot. Ezután tegye fel a hűsítő maszkot. Peptid gélmaszk+kriogén hűtőmaszk: tegye fel az arcra a peptid gélmaszkot. Tegyen rá egy gézlapot. Ezután tegye fel a hűsítő maszkot. Peptid gélmaszk+kriogén hűtőmaszk: tegye fel az arcra a peptid gélmaszkot. Tegyen rá egy gézlapot. Ezután tegye fel a hűsítő maszkot.
MFC krém vagy PPC krém + BBC krém: Távolítsa el a hűtőmaszk maradványait és a maradék hatóanyagot vigye be a bőrbe. MFC vagy BBC krémmel zárjon. MFC krém vagy PPC krém + BBC krém: Távolítsa el a hűtőmaszk maradványait és a maradék hatóanyagot vigye be a bőrbe. MFC vagy BBC krémmel zárjon. MFC krém vagy PPC krém + BBC krém: Távolítsa el a hűtőmaszk maradványait és a maradék hatóanyagot vigye be a bőrbe. MFC vagy BBC krémmel zárjon.

 

 

Otthoni ápolási protokoll ráncokra, laza bőrre, finom ráncokra reggel és este

Kezelési protokollok

Regeneráló / érzékeny bőr koktélterápia Finom ráncok/mély ráncok koktélterápia
Snow O2: megfelelő mennyiséget vigyen fel a bőrre és oszlassa szét. Ha elegendő hab képződött, nedves kézzel dörzsölje. Szivaccsal vagy meleg nedves törölközővel távolítsa el. Snow O2: megfelelő mennyiséget vigyen fel a bőrre és oszlassa szét. Ha elegendő hab képződött, nedves kézzel dörzsölje. Szivaccsal vagy meleg nedves törölközővel távolítsa el.
Snow Booster: Pamutkorongot itasson át, és törölje át az egész felületet. VAGY fújja a bőrre közvetlenül a pH beállításhoz. Snow Booster: Pamutkorongot itasson át, és törölje át az egész felületet. VAGY fújja a bőrre közvetlenül a pH beállításhoz.
70% alkohol: latex kesztyűben nedvesítsen meg pamutkorongot 70%-os alkohollal. Törölje át a felületet. Használhat helyette Snow Booster-t. 70% alkohol: latex kesztyűben nedvesítsen meg pamutkorongot 70%-os alkohollal. Törölje át a felületet. Használhat helyette Snow Booster-t.
SRS peeling: Vigye fel a kezelt területre és finoman rollerezze be. Ha CVS oldatot visz fel a peeling előtt, az égő érzet a corneumban megakadályozható. Masszírozza 5 percig. SRS peeling: Vigye fel a kezelt területre és finoman rollerezze be. Ha CVS oldatot visz fel a peeling előtt, az égő érzet a corneumban megakadályozható. Masszírozza 5 percig.
kaviár koncentrátum + genosys roller: Vigye fel a CVS koncentrátumot és rollerezze be. citokin koncentrátum + genosys roller: Vigye fel a citokin koncentrátumot (CTS) és rollerezze be.
HSC krém + hűtőventillátor: Vigye fel a HSC nyugtató krémet és 5 percig ventillátorral hűtse a bőrt. HSC krém + hűtőventillátor: Vigye fel a HSC nyugtató krémet és 5 percig ventillátorral hűtse a bőrt.
Peptid gélmaszk+kriogén hűtőmaszk: tegye fel az arcra a peptid gélmaszkot. Tegyen rá egy gézlapot. Ezután tegye fel a hűsítő maszkot. Peptid gélmaszk+kriogén hűtőmaszk: tegye fel az arcra a peptid gélmaszkot. Tegyen rá egy gézlapot. Ezután tegye fel a hűsítő maszkot.
MFC krém vagy PPC krém + BBC krém: Távolítsa el a hűtőmaszk maradványait és a maradék hatóanyagot vigye be a bőrbe. MFC vagy BBC krémmel zárjon. MFC krém vagy PPC krém + BBC krém: Távolítsa el a hűtőmaszk maradványait és a maradék hatóanyagot vigye be a bőrbe. MFC vagy BBC krémmel zárjon.

 

A roller használata: A fej ne érintkezzen a bőrrel, amikor elfordítjuk. Ne kezeljünk cikkcakkban, ugrálva, hullámvonalakban. Egyenletes sebességgel dolgozzunk. Ne nyomja meg túlságosan homlokon, orcán és szem körül. Ne váltogassa a fejeket.

Pigmentfolt kezelésnél: Rollerezés után megfelelően hidratáljon. A rollerrel kíméletesen dolgozzon, inkább többször menjen át ugyanazon a felületen, de ne stimulálja a bazális rétegben levő melaninsejteket. A rollerezést után fényvédelem kiemelkedő fontosságú.

A GENOSYS fájdalommentes rollerezési technikája:

  1. Finoman mozgassa a rollert előre-hátra, fel és le a nyakon és a dekoltázson.
  2. Ugyanígy járjon el az orcán, az állon a fülig, rövid mozdulatokkal.
  3. Röviden előre és hátra, fel és le rollerezzen a bal orcán, állon, a fülig.
  4. A homlokon előre és hátra, fel és le dolgozzon, rövid mozdulatokkal. Ha érzékeny vendég, kapcsolja itt ki a rezgést.
  5. Kapcsolja ki a rezgést a szem körül, mert az a legérzékenyebb.
  6. Előre és hátra, fel és le dolgozzon az orron és körülötte.
  7. Nyomja meg a jelzett pontokat a rollerrel.

Kezelési protokollok

Stria koktél terápia Test EZ CO2 terápia Fejbőr terápia
Snow O2: megfelelő mennyiséget vigyen fel a bőrre és oszlassa szét. Ha elegendő hab képződött, nedves kézzel dörzsölje. Szivaccsal vagy meleg nedves törölközővel távolítsa el. Snow O2: megfelelő mennyiséget vigyen fel a bőrre és oszlassa szét. Ha elegendő hab képződött, nedves kézzel dörzsölje. Szivaccsal vagy meleg nedves törölközővel távolítsa el. Fejbőr diagnosztika. Személyre szabottan állítsa össze a kezelési tervet.
Snow Booster: Pamutkorongot itasson át, és törölje át az egész felületet. VAGY fújja a bőrre közvetlenül a pH beállításhoz. Snow Booster: Pamutkorongot itasson át, és törölje át az egész felületet. VAGY fújja a bőrre közvetlenül a pH beállításhoz. Fejbőr masszázs: a masszázs fokozza a vérkeringést és relaxálja az izmokat.
70% alkohol: latex kesztyűben nedvesítsen meg pamutkorongot 70%-os alkohollal. Törölje át a felületet. Használhat helyette Snow Booster-t. 70% alkohol: latex kesztyűben nedvesítsen meg pamutkorongot 70%-os alkohollal. Törölje át a felületet. Használhat helyette Snow Booster-t. S-Queen hideg gőzölés: Aromás vizet és a hajtonikot keverje össze, tegye a gőzölőbe. Tegye fel a tetőt, és 5 percig alkalmazza.
SRS peeling: Vigye fel a kezelt területre és finoman rollerezze be. Ha CVS oldatot visz fel a peeling előtt, az égő érzet a corneumban megakadályozható. Masszírozza 5 percig. GENOSYS roller: rollerezze át a fogyasztani kívánt területet. HR3 MÁTRIX peeling: Vigye fel a kezelt területre és fültisztítóval vagy vattával oszlassa szét.
Citokin koncentrátum + genosys roller: Rollerezze be. Adhat hozzá AWS koktélt is. EZ CO2 maszk: vigye fel a CO2 gélt egyenletesen. Az összehajtott oldal érintkezzen a bőrre. Hagyja hatni 5 -10 percig. Hatékonyan bontja a zsírt. Szivaccsal vagy hideg vizes törölközővel távolítsa el. HR3 MATRIX oldat és roller: vigye fel a hajkezelő oldatot és rollerezze be a fejbőrbe.
HSC krém + hűtőventillátor: Vigye fel a HSC nyugtató krémet és 5 percig ventillátorral hűtse a bőrt. HSC krém + hűtőventillátor: Vigye fel a HSC nyugtató krémet és 5 percig ventillátorral hűtse a bőrt. S-Queen hideg gőzölés: Aromás vizet és a hajtonikot keverje össze, tegye a gőzölőbe. Tegye fel a tetőt, és 5 percig alkalmazza.
Kriogén hűtőmaszk: tegye fel a hűsítő maszkot. Kriogén hűtőmaszk: tegye fel a hűsítő maszkot. HR3 MATRIX tonik: vigye fel a teljes fejbőrre.
MFC krém: Távolítsa el a hűtőmaszk maradványait és a maradék hatóanyagot vigye be a bőrbe. MFC krémmel zárjon. MFC krém: Távolítsa el a hűtőmaszk maradványait és a maradék hatóanyagot vigye be a bőrbe. MFC krémmel zárjon.

Stria otthoni ápoló termék:

Otthoni fejbőr ápolás: