Cégünk, a DTS MG Co. vállalat az emberiség egyik álmával, a bőr megfiatalításával és az öregedés jeleinek kezelésével foglalkozó specialista.

A cég különösen a transzdermális, mikrotűs kezelésekre összpontosít, ilyen rendszerek gyártásával és értékesítésével foglalkozik, globális marketinget folytat, együttműködve a világ különböző területein lévő cégekkel. Termékeink, melyek gyártását a legjobb orvosi és műszaki specialisták által folyatott kutatás és fejlesztés támogatja, környezetbarát kivitelezésben készülnek, magas minőséggel rendelkeznek, és pontos klinikai eredményeket hoznak.

A műszakilag és tudományos társaságok, kiállítások által elismert termékeinket a világ minden részére exportáljuk. A bőr öregedésének megelőzése és a különböző bőrproblémák megelőzése érdekében a DTS MG folyamatos kutatásokat folytat, melyek hatékonyan válaszolnak a páciensek igényeire.

 

A GENOSYS bemutatása

Az emberi szervezetet 60 trillió sejt építi fel, és minden egyes cella körülbelül 22 000 génkódot tartalmaz, melynek a neve GENOM.

Mi okozza a bőr öregedését? A modern tudomány szerint a sejtek DNS károsodása az egyik fő kiváltó ok. Az UV sugárzás, a káros kemikáliák, a légszennyezés mind külső tényezőként hat a bőrre, és a szabad gyökök is fontos belső tényezőnek számítanak. Az agresszív bőröregedés késleltetéséhez és megelőzéséhez nem csak a külsődleges kezeléssel kell foglalkoznunk, hanem a belső sejtregenerálással is. A GENOSYS koncepciója és rendszere a bőr anti-aging folyamatainak alap megoldását kínálja. A hagyományos kozmetikumok nem képesek megoldást hozni a bőröregedésre, de a GENOSYS új utat nyitott a kozmedicina területén a bőr újra felépítéséhez, regenerálásához és általános javításához, így megvalósítva a fiatalos, egészsége bőr együttest.

-          Áttörő „ENB-VCW” technológia, mely a legerősebb antioxidáns és véd a levegő és hő általi oxidációtól

-          A sejt anyagcsere ösztönzője az ubiquinone (azaz Q10), mely a sejtmátrix építője és gyógyítója; hidratáló hialuronsav; kiváló antioxidáns ásványok, mint a szerves szilícium

-          A bőr őssejtjeinek erőteljes stimulátora, innovatív bőr újjáépítő hatóanyagok, a citokin és a peptid-komplex

-          Modern intradermális hatóanyag szállítási rendszer, mely a funkcionális, nanorészecske formátumú hatóanyagokat a mélyebb dermisz rétegekbe juttatja a mikrotűs technikával.

 

NANOTECHNOLÓGIA

 

A Multivitalsphere nanoemulzió, mely többek között etil-aszkorbil-étert (speciális C-vitamint), adenozint és ceramidot tartalmaz liposzóma formátumban. A legjobb megoldás bőrfehérítésre, öregedésgátlásra és feszesítésre.

ELŐNYÖK

-          A nanoméretű emulzió lehetővé teszi a mélyebb felszívódást

-          Gyors felszívódás, nincs ragacsos érzet

-          A bőr érintése finom

-          Kiváló affinitás a bőrsejtek legtöbbjével

-          A legjobb antioxidáns és fehérítő hatás

-          A fibroblaszt és kollagén szintézise feszesít

 

Leave a Reply