Genosys Snow O2 Az áttetszően tiszta bőr választása

A GENOSYS Snow O2 tisztítója új koncepciós tisztító, mely a bőrről teljes mértékben eltávolítja a pórusokban megülő szébumot és a sminket az oxigén segítségével

 

SCC Snow  O2

LEÍRÁS: A termék speciális ápolást biztosít. Finom de erős oxigén buborékokkal hatol mélyen a pórusokba és távolítják el a szennyeződést. A Snow O2 revitalizálja a stresszes bőrt, és növényi kivonatokkal enyhíti az irritációt és nyugtatja a bőrt.

ALKALMAZÁS: Vigyen fel megfelelő mennyiséget az arcra és oszlassa el. Várjon, amíg elegendő hab képződik, ekkor nedves kézzel dörzsölje át a bőrt a tisztítás érdekében. Egy szivaccsal és melegvizes törölközővel távolítsa el.

ÖSSZETEVŐK

RHM revitalizáló hidropermet

LEÍRÁS: A revitalizáló hidropermet vitalitást hoz a bőrnek, hiszen rendszeres használatával a bőr nedvességhez és tápanyagokhoz jut. A termék igen hasznos, mert segít a nyugtatásában és minden egyes fújásra regenerál.

ALKALMAZÁS: A száraz és stresszelt bőr gyakran permetezze. Kezelés előtt és után is hasznosan ápolja a bőrt.

ÖSSZETEVŐK

SBT Snow booster


LEÍRÁS: A termék speciálisan tisztít. Frissíti a bőrt, összehúzza a pórusokat. Kiváló nyugtató és hidratáló hatással bír.

ALKALMAZÁS: A tonikot vigye fel vagy permetezze a bőrre, akár teljes arcon vagy csak részben. Egész nap használhatja, akár többször is. Sminkre is permetezhető.

ÖSSZETEVŐK:

Víz, glicerin, butilén-glikol, alkohol, nátrium-hialuronát, Portulaca kivonat, batain, fenoxi-etanol, PEG-60 hidrogénezett castor olaj, allantoin, rózsakivonat, kamillakivonat,
grépfrút kivonat, panthenol, disodium EDTA, citromsav, nátrium-citrát, benzofenon-5, metilparabén