Ez CO2 maszk

LEÍRÁS

A CO2 könnyen felszívódik a szövetekben lévő folyadékon át. Könnyen eljut az erekig, az izmokig és még az idegekig is. A kozmetikai és orvosi hatás gyorsan és könnyedén elérhető.

Alkalmazás

ÖSSZETEVŐK

Kriogén hűtő modelling maszk

LEÍRÁS

Ez a speciális hűtőmaszk frissességet biztosít. Összehúzza a pórusokat és a bőr rugalmassá válik. Kiváló nyugtató és hidratáló. Gyulladásgátló, lehúzza a pirosságot, rollerezés, lézer kezelés és peeling után nyugtat.

ALKALMAZÁS

Keverje össze a Snow Booster terméket vagy vizet egy csomag kriogén hűtőmaszkkal és kenje fel az arcra. Hagyja hatni 20 percig.

ÖSSZETEVŐK

diatomite, potassium Alginate, tetra-sodium pyrophosphate, Ferric ferrocyanide, herbs, Menthol Oil, Tea tree leaf powder

Hidratáló és nyugtató peptid gélmaszk - 5 tasak

 

LEÍRÁS

Hőérzékeny biomátrix. A nedvesség elpárolgásával hűti a bőrt, amikor a PAG maszk a bőrhöz ér. Oldódó hidrogél rendszer: a hőmérséklet emelkedésével a maszk egyre lágyabbá válik, és a hatóanyagok bejutnak a bőrbe. Mikrokapszulák: a hatóanyagok mikrokapszulákba vannak zárva.

ALKALMAZÁS

Alkalmazása kifejezetten javasolt mikrotűs, lézeres és peeling kezelést követően

A Genosys peptid gélmaszk nyugtatja és hidratálja a dermatológiai beavatkozáson, mikrotűs vagy lézeres kezelésen átesett bőrt. A maszk az innovatív TCD (Transdermal Cosmetic Delivery  = Transzdermális Kozmetikum Bejuttatás) módszerrel készült, és hatóanyagait a bőr hője aktiválja. A hő hatására a hatóanyagok mélyre jutnak, és zárják a bőr felső rétegét.

ÖSSZETEVŐK

Water, Glycerin, Ceratonia Siliqua Gum, Chondrus Chrispus, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Portulaca Extract, Arnica Montana Flower Extract, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA, Acetyl Hexapeptid-8, Chamomilla Recutita Flower Extract, Potassium Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, CI 42090

További információk